سدک

پرسش و پاسخ

پرسش های متداول بهداشتی-۶

پرسش های متداول بهداشتی-۶


پرسش: آیا استفاده از ماسک برای همه ضرورت دارد؟ پاسخ: استفاده از ماسک برای افراد علامت دار و در تماس با بیماربرای مثال پرسنل درمانی و مراقبین سلامت ضرورت دارد و برای افراد بدون علامت، استفاده از هیچ نوع ماسکی توصیه نمی شود ...

بیشتر
پرسش های متداول بهداشتی-۵

پرسش های متداول بهداشتی-۵


پرسش: آیا ماسک های پارچه ای اثربخشی مناسبی دارند؟! پاسخ: سازمان جهانی بهداشت(who) استفاده از ماسک های پارچه ای را تحت هیچ شرایطی توصیه نکرده است. مقالات و مطالعات متعددی نیز وجود دارند که ماسک پارچه ای را نامناسب می دانند؛ ا ...

بیشتر
پرسش های متداول بهداشتی-۴

پرسش های متداول بهداشتی-۴


پرسش:ماسک تنفسی مخصوص دارای استاندارد N95 چیست ؟ پاسخ: برخی از بیماری ها مانند آنفلوانزا، آبله مرغان، سرخک و سندروم حاد شدید تنفسی از طریق هوا قابل انتقال هستند، ماسک N95 توانایی بالایی در جلوگیری از انتقال این بیماری ها دا ...

بیشتر
پرسش های متداول بهداشتی-۳

پرسش های متداول بهداشتی-۳


پرسش: آیا افراد بهبود یافته از کووید 19 می‌توانند باز هم ویروس را منتقل کنند و ناقل بیماری باشند؟ پاسخ: بر اساس دستورالعمل‌های موجود، جداسازی و اقدامات احتیاطی در افراد مبتلا باید تا زمان رفع تب بدون استفاده از داروهای ض ...

بیشتر
پرسش های متداول بهداشتی-۲

پرسش های متداول بهداشتی-۲


پرسش: چطور الکل 96 تا 99 درصد را به الکل 70 درصد برای ضدعفونی کردن تبدیل کنیم؟ پاسخ،: باید توجه داشت که الکل اتانول موجود در بازار به صورت اتانول 99 درصد یا 96 درصد موجود است. برای تهیه الکل طبی 70 درصد لازم است سه پیمانه از الکل خ ...

بیشتر
پرسش های متداول بهداشتی-۱

پرسش های متداول بهداشتی-۱


پرسش: در چه صورت شما یک مواجهه یافته (expose) محسوب می شوید؟ پاسخ: ۱)مراقبت مستقیم از بیمار مبتلا به کرونا ویروس، ملاقات با بیمار یا بودن در محیطی که بیمار مبتلا در آن است. ۲)سفر با هر نوع وسیله نقلیه ای که بیمار مبتلا به کرو ...

بیشتر
باید ها و نبایدهای تغذیه ای-۳

باید ها و نبایدهای تغذیه ای-۳


پرسش: آیا مصرف سیر و زنجبیل در پیشگیری و درمان کرونا موثر است؟ پاسخ: سیر و زنجبیل بدلیل ترکیبات خاصی که دارند می توانند در مقابله با عفونت های باکتریایی و ویروسی مفید باشند. اما شواهندی مبنی بر مصرف آن در درمان بیماری ویرو ...

بیشتر
باید ها و نبایدهای تغذیه ای-۲

باید ها و نبایدهای تغذیه ای-۲


پرسش: توصیه های تغذیه ای در بیماران تب دار چه هستند؟ پاسخ: عفونت ها منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع موادسمی، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی و انهدام پروتئین های نسوج که حاصل آنها دفع ازت از بدن است می گردد؛ بناب ...

بیشتر
بایدها و نبایدهای تغذیه ای-۱

بایدها و نبایدهای تغذیه ای-۱


پرسش: آیا ویتامین ها(بخصوص ویتامینC) موجب پیشگیری از ابتلا به کرونا و یا درمان آن می شوند؟ پاسخ: مبتنی بر دستورالعمل انجمن تغذیه بریتانیا امکان تقویت سیستم ایمنی در برابر کووید ۱۹ از طریق رژیم غذایی ، ماده غذایی خاص و یا م ...

بیشتر